APK keuring bij Autoservice Stroobos

Zo snel en veilig mogelijk weer de weg op

APK keuring direct inplannen

Auto APK laten keuren

Het is weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring. De jaarlijkse controle voor wat oude auto’s om te controleren of ze nog veilig mogen deelnemen aan het verkeer. Dit is niet alleen belangrijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers. Laat daarom je auto controleren bij de vakmannen van Autoservice Stroobos in Friesland. We garanderen een uiterst professionele en kritische controle van jouw voertuig. Hierdoor kunnen wij jou en andere weggebruikers garanderen dat ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Algemene Periodieke Keuring combineren met onderhoud

Bij Autoservice stroobos is het mogelijk om in combinatie met je APK keuring een onderhoudsbeurt in te plannen. Een periodieke onderhoudsbeurt is niet alleen verstandig voor de veiligheid van de automobilist maar ook om hoge kosten te voorkomen bij je volgende APK keuring.

Afspraak maken voor een APK keuring?

Maak gemakkelijk een afspraak voor een APK keuring bij autoservice stroobos. Vul het contactformulier in of bel ons op +31 612345678. We komen zo snel mogelijk bij u terug om een APK keuring in te plannen op een tijd die jou het beste uitkomt.