Inkoop

Beide kanten snel tevreden

Sta jij op het punt om jouw auto te verkopen? Autoservice Stroobos verkoopt niet alleen auto’s, maar koopt ook auto’s in! Wij geven een eerlijke prijs voor jouw voertuig en verkopen dit voertuig, na eventuele reparaties, door aan één van onze klanten.

Je auto verkopen in Achtkarspelen

Sommige mensen vinden het best lastig om een auto zelf te koop aan te bieden. Je moet dan vaak nogal wat verstand hebben van auto’s. Daarnaast krijg je in sommige gevallen veel potentiële kopers over de vloer en ook daar wordt niet iedereen gelukkig van. Daarom kun jij jouw auto ook verkopen aan Autoservice Stroobos. Zo hoef je zelf je auto niet te koop aan te bieden, waardoor je flink wat tijd en moeite kunt besparen. Misschien wil je je auto wil inruilen, zodat je één van onze tweedehands occasions kunt kopen. Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden!

Een eerlijke prijs

Eerlijkheid duurt het langs. Dat is dan ook bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Bij Autoservice Stroobos weet je zeker dat je een eerlijk geldbedrag ontvangt voor jouw auto. Bij het zien van de auto geven wij een eerlijk bod op het voertuig. Vervolgens mag je helemaal zelf bepalen of jij akkoord gaat met dit bod. Lekker makkelijk toch? 

Auto inruilen in Stroobos te Achtkarspelen

Misschien wil jij je auto wel verkopen, omdat je op zoek bent naar een andere auto. In dat geval kun je er ook voor kiezen om je auto bij ons in te ruilen. Op onze website kun je zien welke tweedehands occasions wij momenteel aanbieden. Zit jou droomwagen er tussen? Mooi! Dan kun je jouw auto misschien wel bij ons inruilen. Zo gaat het in z’n werk:

 

  • Neem contact met ons op via de telefoon, mail of WhatSapp
  • Samen bespreken we een dag en tijdstip
  • Wij bekijken jouw auto op de afgesproken datum en geven jou een goed bod.