Bandenverkoop

Meer grip op je veiligheid

Of je nou op zoek bent naar nieuwe of gebruikte banden: Autoservice Stroobos heeft het allemaal. Door een grote keuze aan zowel zomer- als winterbanden zijn er altijd geschikte banden te vinden die aan jouw wensen voldoen.

Autoservice Stroobos is een onafhankelijke autogarage in Friesland. Dit heeft niet alleen invloed op onze tweedehands occasions, maar ook op het aanbod van banden. Doordat wij onafhankelijk zijn, is de keuze in de bandensoorten enorm.

Autobanden kopen in Achtkarspelen

Wat voor auto je ook hebt: wij weten zeker dat wij geschikte banden hebben voor jouw auto. Wij hebben altijd een grote voorraad aan banden liggen, waardoor wij veel auto’s kunnen voorzien van nieuwe banden. Heb je nieuwe banden nodig? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij jou meteen laten weten of we de benodigde banden op voorraad hebben.

Winterbanden en zomerbanden kopen in Friesland

Veel mensen gebruiken vaak één paar banden voor het hele jaar. Wist je dat dat gevaarlijk kan zijn? Tijdens de wintermaanden is het risico op uitglijden aanwezig, waardoor je gevaar loopt op de weg. Je brengt overigens niet alleen jezelf in gevaar, maar ook de andere weggebruikers. Daarom raden wij altijd aan om zowel zomer- als winterbanden aan te schaffen.

 

Bij Autogarage Stroobos beschikken wij over zowel zomer- als winterbanden. Er is dus voor ieder wat wils!

Tweedehands autobanden kopen

Het kopen van nieuwe banden kan best prijzig zijn. Vooral wanneer je al een iets oudere auto hebt, is het niet altijd verstandig om nieuwe banden aan te schaffen. Daarom bieden wij ook tweedehands banden aan. Zo kun je voor een kleine prijs alsnog genieten van extra grip op de weg!