Onderhoud en reparatie

Ga slim op weg en voorkom autopech

Afspraak maken voor onderhoud en reparatie

Niets is zo vervelend als langs de weg staan met autopecht. Daarom is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen en om reparaties uit te voeren wanneer die nodig zijn. Bij Autoservice Stroobos ben je op het juiste adres voor onderhoud en reparatie. Wij bieden vakkundige onderhoud en reparatie werkzaamheden waarbij we je kwaliteit kunnen garanderen.

Onderhoud

Om jezelf en andere weggebruikers veilig op de weg te houden is het verstandig om periodiek onderhoud te plegen. Wij van Autoservice Stroobos zijn welbekend in Friesland en we worden door veel van onze klanten als betrouwbaar bevonden. We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat je zonder autopech en met een gerust hart weer de weg op kan. Laat daarom je auto onderhouden bij Autoservice Stroobos.

Reparatie

Voel je tijdens het rijden dingen die je nog niet eerder hebt gevoeld of heb je het gevoel dat de remmen niet meer goed werken. Kom dan snel langs bij Autoservice Stroobos in Friesland. We zullen vaststellen wat het probleem is en zullen voor een aantrekkelijke prijs de reparaties uitvoeren. Vooraf krijg je altijd een offerte zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Bekend met veel merken auto's

Wij bij Autoservice Stroobos zijn bekend met vele merken auto’s waardoor je bij ons altijd aan het juiste adres bent. Welk merk auto je ook hebt, wij geven altijd een eerlijke prijs bij het onderhoud of reparatie werkzaamheden op jouw auto. Neem vandaag nog contact met ons op en we zullen je snel te woord staan.