Verkoop

Snel en veilig de weg op met jouw droomwagen

Naast het onderhouden en keuren van auto’s, verkopen wij ook tweedehands occasions. Doordat wij niet merkgebonden zijn hebben wij een erg divers aanbod. Er zit dus eigenlijk voor iedereen wel iets tussen! Ben je benieuwd naar ons aanbod van tweedehands occasions?

Tweedehands auto kopen in Achtkarspelen

Ben jij opzoek naar een tweedehands auto? Dan ben jij bij Autoservice Stroobos aan het juiste adres! Het zoeken van de juiste auto kan best een vermoeiend proces zijn. Waarschijnlijk heb je een specifiek merk in gedachten met een bepaalde kilometerstand. Misschien vind je de kleur van de auto ook belangrijk evenals het aantal deuren. Wat je wensen ook zijn: Autoservice Stroobos heeft een groot aanbod. Daarnaast kun je op onze occasions-pagina ook jouw voorkeuren invullen, zodat je alleen auto’s te zien krijgen die aan jouw wensen voldoen.

Onze occasions

No data was found

Veiligheid en betrouwbaarheid

Bij ons staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel wanneer het gaat om het verkopen van auto’s. Alle auto’s die wij aanbieden zijn streng gekeurd en altijd op een professionele wijze gerepareerd. Zo kun jij er zeker van zijn dat je veilig de weg op kunt. Dat is natuurlijk niet het enige. Het oog wil uiteraard ook wat! Daarom zorgen wij er altijd voor dat de auto’s in topconditie verkeren. Dit doen we door de auto te wassen. We wassen zowel het interieur en exterieur, zodat jij na de koop meteen kunt genieten van je nieuwe auto. Mocht je na de aankoop niet tevreden zijn of problemen ondervinden met de auto, dan staat Autoservice Stroobos altijd voor je klaar!

Auto kopen bij Autoservice Stroobos

Heb je ons aanbod bekeken en heb je een auto weten te vinden die volledig aansluit bij jouw verwachtingen? Dan wil je zo’n wagen natuurlijk zo snel mogelijk komen bekijken. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op bij eventuele interesse. Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp of mail. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat je de auto kunt komen bekijken.

 

Heb je momenteel nog een auto staan die je in zou willen ruilen? Ook dat is bij ons mogelijk! Door je auto in te ruilen hoef je deze niet meer in de verkoop te doen. Dat scheelt weer, toch?